Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης μηνύει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης μηνύει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες

Ο Νίκος Μανιαδάκης την ερχόμενη εβδομάδα θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, στην υπόθεση Novartis, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και προανήγγειλε μηνύσεις 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό opentv για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε ότι «έχω μηνύσει τον Μανιαδάκη ως Γιάννη Αναστασίου. Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. Εκεί θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί» και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις των 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

«Πολλές φορές συναντιόμουν με τον Μανιαδάκη. Δεν ήξερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «φούσκα» την υπόθεση Novartis και υπογράμμισε ότι «το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο», ενώ συμπλήρωσε πως «ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα».