Α. Λοβέρδος: Διαμορφώνεται σήμερα ο  ΗΟΜΟ SYRIZEOYS KLAPSIKOYS.

Α. Λοβέρδος: Διαμορφώνεται σήμερα ο ΗΟΜΟ SYRIZEOYS KLAPSIKOYS.

Σε υψηλούς τόνους και με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση κινήθηκε η ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος τόνισε ότι "αύριο ολοκληρώνεται η φάση της πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ειδικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που το παραδέχτηκε κιόλας, μιλώντας για αυταπάτη. Κι είναι δεδομένο, πως όταν έστω με τις αυταπάτες σου αυταπατάσαι, τους άλλους, τους εξαπατάς".

"Βαρουφακειάδα, με την " Υπεροψίαν και μέθην " του Καβάφη για τον Δαρείο, που οδήγησε σε Βατερλό, και με την Τσακαλωτειαδα που οδήγησε την κυβέρνηση να καταπίνει αμάσητα ό,τι της σερβίρουν, φτάσατε σήμερα να επιβαρύνετε αχρείαστα και υπερβολικά τον ελληνικό λαό, προκειμένου όχι μόνο να κάθεστε στις υπουργικές σας θέσεις ανερυθρίαστα, αλλά να βάζετε και ζώνη ασφαλείας", ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

"Και δεν τα λέω μόνο εγώ. Τα λένε και οι δικοί σας. Πολλοί Βουλευτές σας δηλώνουν στριμωγμένοι. Διαμορφώνεται το σαββατοκύριακο αυτό, ο ΗΟΜΟ SYRIZEOYS KLAPSIKOYS.

Και δεν είναι μόνο η διαπραγμάτευση που αποτύχατε. Αποτυγχάνετε παντού. Και στο προσφυγικό, όπου τα έχετε κάνει μαντάρα σε βάρος και των εθνικών συμφερόντων, και στα ελληνοτουρκικά, και στην ανάπτυξη όπου είστε εχθροί των επενδύσεων, ακόμη και στο ποδόσφαιρο, όπου πήγατε για μαλλί και μας ήλθατε κουρεμένοι και φρεσκοξυρισμένοι.

Αναφορικά με το υπερταμείο είπε ότι, είναι "αποικιακή ρύθμιση" ενω για τον ΕΝΦΙΑ σημείωσε πως "τον αυξάνετε αντί να τον μειώνετε. Ας όψονται όσοι σας ψήφισαν λέγοντας " Ε! Και ένα να κάνει από αυτά που λέει καλύτερα θα είναι "!!! Κι άλλα ο Χουλιαράκης, άλλα ο Αλεξιάδης, για το πόσες εκατοντάδες χιλιάδες επιβαρύνονται".