Ά. Καραμανλή σε Βασιλειάδη: Εσείς χτίσατε πολυώροφη πολυκατοικία, όχι παράγκα

Ά. Καραμανλή σε Βασιλειάδη: Εσείς χτίσατε πολυώροφη πολυκατοικία, όχι παράγκα

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Εμφανής ήταν η έλλειψη επιχειρημάτων του Υπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη στη Βουλή, όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την τροπολογία με την οποία αναδιαρθρώνονται τα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Όχι μόνο ο κ. Βασιλειάδης ουσιαστικά πετά το μπαλάκι στην ΕΠΟ, αλλά όταν η Άννα Καραμανλή του επισήμανε ότι η όποια αναδιάρθρωση για λόγους αρχής και ουσίας πρέπει να αποφασίζεται και να ισχύει από την αρχή της διοργάνωσης και όχι με την λήξη της, εκείνος άρχισε την κλασσική επωδό του περί… παράγκας. «Επί ημερών σας έχει χτισθεί πολυώροφη πολυκατοικία, όχι μόνο παράγκα», απάντησε άμεσα η Άννα Καραμανλή, με την κόντρα να φουντώνει.

Μάλιστα, η κυρία Καραμανλή υπενθύμισε στο Υπουργό ότι μολονότι ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δεν έλειψαν τα επεισόδια.  «Αντί να βοηθήσετε με τις παρεμβάσεις σας πυροδοτείτε το κλίμα. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησής σας δεν έχει διεξαχθεί ένας τελικός όπως του αξίζει και τώρα καταθέτετε τροπολογία ενώ έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κι ενώ όλη τη χρονιά οι συμμετέχοντες μαδούσαν τη μαργαρίτα για το αν θα έρθει η αναδιάρθρωση ή όχι», υπογράμμισε με νόημα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Όλοι γνώριζαν από πέρσι – κι αυτοί που προετοιμάζονταν - πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν», ανταπάντησε ο Γ. Βασιλειάδης για να αρχίσει λίγο αργότερα τα περί παράγκας, που απαντήθηκαν άμεσα από την αντιπολίτευση.