Α. Γεωργιάδης: Σε άλλη χώρα ο Τσίπρας θα είχε τελειώσει πολιτικά

Α. Γεωργιάδης: Σε άλλη χώρα ο Τσίπρας θα είχε τελειώσει πολιτικά

«Οποιοσδήποτε πολιτικός σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είχε αποκαλυφθεί ότι ενώ είχαμε μια τέτοια τραγωδία στο Μάτι, έπαιζε θέατρο, θα είχε τελειώσει η πολιτική του σταδιοδρομία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Έστησαν σόου πάνω στους νεκρούς. Είναι αδύνατον να μην ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι ο κ. Τσίπρας… Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα είχαν παραιτηθεί», σημείωσε ο ίδιος, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία της Ρένας Δούρου. «Η Δούρου δεν έχει πάει ακόμα στην περιοχή που κάηκε… Που είναι η αρμοδιότητά της, η περιφέρειά της», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «η ΝΔ κράτησε εξαιρετικά προσεκτική στάση και χαμηλούς τόνους. Οι τόνοι ανέβηκαν και η ΝΔ άρχισε να πολιτικοποιεί το ζήτημα όταν στελέχη της Κυβέρνησης δήλωναν ότι “τα κάναμε όλα καλά, δεν θα αλλάζαμε τίποτα”».

Όσον αφορά τον ανασχηματισμό, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός είναι εσωκομματικά πολύ αδύναμος. «Δεν πιστεύω ότι θα δούμε κανέναν σπουδαίο ανασχηματισμό. Καμία κυβέρνηση δεν σώθηκε από τους ανασχηματισμούς».