Στο Παρίσι τη Δευτέρα ο Χ. Σταϊκούρας
Eurokinissi
Eurokinissi

Στο Παρίσι τη Δευτέρα ο Χ. Σταϊκούρας

Στο Παρίσι μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λε Μερ, τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Ματίας Κόρμαν και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, καθώς και να συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται την Τρίτη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον Μ. Κόρμαν στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard.

Το απόγευμα, ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, Μ. Λε Μερ.

Μεθαύριο, ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον». Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας Ολιβιέ Μπεστ.