Οδ. Αθανασίου για ΑΜΚ: Ιστορική μέρα για τη Lamda Development

Οδ. Αθανασίου για ΑΜΚ: Ιστορική μέρα για τη Lamda Development

Τον κάθε μέτοχο ξεχωριστά ευχαρίστησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ η οποία υπερκαλύφθηκε κατά 1,1 φορές.

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τη Lamda Development, καθώς η Εταιρία, με τη διαπραγμάτευση των νέων μετοχών, αποκτά πλέον κεφαλαιοποίηση και καθαρή αξία ενεργητικού άνω του €1 δισ.», τόνισε.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Lamda Development για την πλήρη κάλυψη της ΑΜΚ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μεγαλύτερης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, μη τραπεζικού ιδρύματος, που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε μέτοχό μας ξεχωριστά που πίστεψε σε εμάς και στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού.

Αυτή η εμπιστοσύνη μεταφράστηκε σε υπερκάλυψη της ΑΜΚ κατά €58 εκατ. οδηγώντας σε προσφορά επενδυτικών κεφαλαίων ύψους €708 εκατ.

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τη Lamda Development, καθώς η Εταιρία, με τη διαπραγμάτευση των νέων μετοχών, αποκτά πλέον κεφαλαιοποίηση και καθαρή αξία ενεργητικού άνω του €1 δισ.»