Αλλαγή ηγεσίας στη Vodafone Ελλάδος

Αλλαγή ηγεσίας στη Vodafone Ελλάδος

Της Αντιόπης Σχοινά

Τη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2016 ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο Γλαύκος Περσιάνης αναλαμβάνει Επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.

Τον Γλαύκο Περσιάνη διαδέχεται, από την 1η Απριλίου 2016, ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Γκάνας.

Ο κ. Περσιάνης ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Από τη θέση του αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας. Παράλληλα, υπό την ηγεσία του, επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της hellas online και κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία.

Ο κ. Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, σε διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Έχει διατελέσει Marketing Director και EBU Director στη Vodafone Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και Commercial Director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Νωρίτερα το liberal.gr μετέδιδε τα εξής:

Αλλαγή ηγεσίας στη Vodafone Ελλάδος, καθώς από την 1η Απριλίου -που ουσιαστικά είναι και η αρχή του οικονομικού έτους για τη Vodafone- αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Γλαύκος Περσιάνης.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, τη θέση αναλαμβάνει ο πρώην Εμπορικός Διευθυντής της Vodafone, Χάρης Μπρουμίδης.

Ο κ. Περσιάνης αναβαθμίζεται, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στα κεντρικά της διοίκησης της εταιρείας στο Λονδίνο.

Αναμένεται εντός της ημέρας σχετική ανακοίνωση από τη Vodafone.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπρουμίδης μέχρι πρότινος ασκούσε ανάλογα καθήκοντα στην Αφρική. Ο κ. Μπρουμίδης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον όμιλο Δέλτα, έκανε μεταγραφή στη Vodafone όπου κατείχε τη θέση του εμπορικού διευθυντή εταιρικών πελατών κατά την περίοδο των μεγάλων διοικητικών αλλαγών επί ηγεσίας Κορωνιά. Από εκεί μεταφέρθηκε στην Vodafone Ευρώπης ως εμπορικός διευθυντής και μετά στη Γκάνα με την αντίστοιχη θέση.