Τι υποστηρίζει ο Έλληνας της πτήσης της Ryanair που κατέβηκε στο Μίνσκ

Τι υποστηρίζει ο Έλληνας της πτήσης της Ryanair που κατέβηκε στο Μίνσκ

Μηχανικός στον τομέα των υπολογιστικών μαθηματικών στο πανεπιστήμιο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας είναι σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι Belarus 1 της Λευκορωσίας ο Έλληνας που αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος της Ryanair, όταν αυτό έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Το πρακτορείο Bloomberg αποκάλυψε πρώτο ότι μεταξύ όσων αποβιβάστηκαν -από τρία έως πέντε άτομα- στο Μινσκ βρισκόταν και Έλληνας επιβάτης, δίνοντας συνέχεια στο θρίλερ σχετικά με την ταυτότητά τους, με τον CEO της Ryanair μάλιστα να κάνει λόγο για παρουσία πρακτόρων της KGB εντός του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το κανάλι Belarus 1 ο άνδρας φέρεται να δήλωσε πως πήρε την πτήση από την Αθήνα για το Βίλνιους με στόχο εκεί να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για να μεταβεί στο Μινσκ όπου βρίσκεται η σύζυγός του.

Δεδομένου ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Λευκορωσία, όπως μεταδόθηκε από το κανάλι, άδραξε της ευκαιρίας και αποβιβάστηκε στο Μινσκ.

Μάλιστα, το δίκτυο της Λευκορωσίας φιλοξενεί και δηλώσεις τόσο του Έλληνα όσο και των δύο Λευκορώσων που φέρεται να μην μπήκαν στην πτήση για Λιθουανία.