ΓΔ: 896,51 1,81 (0,20 %)

Τζίρος: 49,92 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2020η
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

ΓΔ: 896,51 1,81 (0,20 %)

Τζίρος: 49,92 εκατ. €   RT

Τι ανέφερε ο Λ. Γρηγοράκος για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό - Παρέμεινε 2 μήνες διασωληνωμένος

Τι ανέφερε ο Λ. Γρηγοράκος για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό - Παρέμεινε 2 μήνες διασωληνωμένος
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Eurokinissi

Ο πρώην υπουργός Υγείας αντιμετώπισε μια σειρά επιπλοκών, οι οποίες επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα να παραμείνει δύο μήνες διασωληνωμένος στην εντατική.  «Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος», ανέφερε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο Mega.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Έχασα 42 κιλά», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος λόγω αυτής της τεράστιας απώλειας κιλών δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του. «Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία».

Ο πρώην υπουργός περιγράφοντας το πώς κόλλησε τον ιό, ανέφερε ότι παρά τις προφυλάξεις που έπαιρνε, δεν κατάφερε να γλυτώσει.

«Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα. Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού», ανέφερα χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τρομακτική ασθένεια και επισημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να κάνουμε «λίγο ακόμα υπομονή».

«Ας αφήσουμε το πρόσκαιρο και το εφήμερο, Πάσχα θα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να κάνουμε», κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ύπουλη ασθένεια και όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.