Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι επτά ανήλικοι κατηγορούμενοι για το βιασμό της 14χρονης

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι επτά ανήλικοι κατηγορούμενοι για το βιασμό της 14χρονης

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 έως 15 ετών, που κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις εις βάρος της 14χρονης μαθήτριας της Γ' Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας και παραμένουν υπό κράτηση. Την Παρασκευή η εισαγγελέας ποινικής δίωξης τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για σήμερα.

Σύμφωνα με την 14χρονη, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι ανήλικοι.

Η υπόθεση

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν «περί ώρα 13: 30, 16. 12. 20. Η ανήλικη, μετέβη στο ανωτέρω σημείο κατόπιν πρόσκλησης του γ) δράστη (σ. σ πρόκειται για έναν 14χρονο συμμαθητή της) όπου βρίσκονταν και οι λοιποί δράστες»

Όπως κατέθεσε το κοριτσάκι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 15 άτομα. Και όταν οι οκτώ συμμαθητές τους έφυγαν τότε κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συμβεί καθώς άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα. Μάλιστα όταν ζήτησε να φύγει δεν την άφησαν και την απείλησαν. Και τότε άρχισε να ξεδιπλώνεται ο εφιάλτης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία: «Κατά την παραμονή τους στο σημείο, οι δράστες την εξανάγκασαν με χρήση βίας και χωρίς τη συναίνεση της σε ασελγείς πράξεις και θωπείες των απόκρυφων σημείων του σώματος της για ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας τους, γεγονός που πραγματοποιήθηκε χωρίς όμως να την αναγκάσουν σε συνουσία».