«Θεσμική συνεργασία» με UEFA και ΕΠΟ για το ελληνικό ποδόσφαιρο
FIFA

«Θεσμική συνεργασία» με UEFA και ΕΠΟ για το ελληνικό ποδόσφαιρο

«Με την ενθάρρυνση των ελληνικών αρχών, ο Κλαρκ διαβεβαίωσε ότι η FIFA, σε συνεργασία με την UEFA και την ΕΠΟ, θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν λύση στα επαναλαμβανόμενα ζητήματα που επηρεάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανακοίνωσε η FIFA μετά τη συνάντηση με τον υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, στα γραφεία της διεθνούς συνομοσπονδίας στην Ζυρίχη της Ελβετίας.

Συγκεκριμένα, με τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης του Πρωθυπουργού να θεσπιστούν αυστηροί κανόνες για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η συνάντηση εντάσσεται στις ενέργειες που έχει ξεκινήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις υπερκείμενες διεθνείς Αρχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την τρέχουσα κατάσταση του αθλήματος στη χώρα. 

Ήδη η Κυβέρνηση επιθυμεί το ταχύτερο δυνατό να θέσει σε εφαρμογή τους κανόνες που θα διέπουν το ποδόσφαιρο έχοντας προειδοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους πως αν δεν τους τηρήσουν τότε θα υπάρξουν αυστηρές ποινές για κάθε έναν χωριστά που δύναται στο τέλος να οδηγήσουν ακόμη και σε λουκέτο.