Ταλαιπωρία στις εθνικές οδούς από την αυξημένη κίνηση

Ταλαιπωρία στις εθνικές οδούς από την αυξημένη κίνηση

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στις εθνικές οδούς και κυρίως από την Κόρινθο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους, λόγω καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων και από τα Μέγαρα μέχρι την Ελευσίνα, ενώ με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται και τα οχήματα στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου, στο ύψος της Κάντζας, που προκάλεσε τον τραυματισμό 4 ατόμων.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 δημιουργήθηκε πρόβλημα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα λόγω τροχαίου ατυχήματος, όπου ενεπλάκησαν ένα δίκυκλο και ένα ΙΧ. Για το λόγο αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Παιανίας μέχρι το ύψος της Κάντζας.

Μικρομποτιλιαρίσματα παρατηρούνται σχεδόν όλη την ημέρα και στα διόδια της Γέφυρας με τα οχήματα αρκετές φορές να φτάνουν έως και τον πρώτο πυλώνα στο ρεύμα προς Αντίρριο και έως και το ένα χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ρίο με την κυκλοφορία όμως να γίνεται χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

Παράλληλα, φορτωμένη είναι και η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί εκδρομείς είτε επιστρέφουν από τις αποδράσεις τους είτε ετοιμάζονται να ταξιδέψουν προς νησιωτικούς προορισμούς.