Συνολικά 7 τα κρούσματα κορονοϊού στο μπιτς μπαρ της Μυκόνου - Έγιναν 80 τεστ

Συνολικά 7 τα κρούσματα κορονοϊού στο μπιτς μπαρ της Μυκόνου - Έγιναν 80 τεστ

Σε επτά ανέρχονται πλέον τα κρούσματα κορονοϊού που σχετίζονται με το μπιτς μπαρ της Μυκόνου, μετά τους εκτεταμένους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μία ημέρα αφότου εργαζόμενη στην επιχείρηση βρέθηκε θετική στη νόσο. Αρνητικά τα υπόλοιπα 73 τεστ που διενεργήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό παραμένουν σε κατ' οίκον απομόνωση και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε ο κατ' οίκον περιορισμός και για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τις επαφές τους μέχρι να διενεργηθεί και συμπληρωματικός έλεγχος.

Τέλος, σημειώνεται πως η επιχείρηση παραμένει κλειστή μέχρι νεωτέρας, ενώ στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να επιτηρεί την κατάσταση.

Σε ανάρτηση της επιχείρησης στα social media αναφέρεται: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος».

Και προσθέτει η ανακοίνωση: «Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».