Στους 93 οι νεκροί - Κατέληξε μία 78χρονη εγκαυματίας

Πέμπτη 09 Αυγούστου 2018, 12:23
-A +A
Στους 93 οι νεκροί - Κατέληξε μία 78χρονη εγκαυματίας

Ανεβαίνει κι άλλο ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, καθώς μια 78χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν με εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Σισμανογλείου Νοσοκομείου, κατέληξε σήμερα το πρωί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 93. 

Ακόμη, 34 εγκαυματίες-θύματα της πυρκαγιάς στην Αν. Αττική νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του νομού, εκ των οποίων οι 6 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής δέκα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ιατροδικαστική υπηρεσία διαβίβασε λίστα με 92 νεκρούς - από τους οποίους δύο μη ταυτοποιημένοι- στην Εισαγγελία Αθηνών, στο πλαίσιο της έρευνας, προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες συγγενικά τους πρόσωπα.

Δύο βδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας διέθεσε σήμερα τη λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 44 γυναικών, 35 ανδρών, 11 παιδιών αλλά και άτομα που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 16/09/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα