Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 12:08

-A +A

Στους 23 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 12:08
Στους 23 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα
-A +A

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο έγινε γνωστό ότι υπήρξε και δεύτερος νεκρό στην Ξάνθη. Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, στρατιωτικό, με καταγωγή από την περιοχή, που φέρεται να μην είχε υποκείμενα νοσήματα και ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το θάνατό του, ο οποίος επήλθε σήμερα το πρωί, ανακοινώθηκε από τον διοικητή της στρατιωτικής μονάδας του κατά τη διάρκεια της πρωϊνής ημερήσιας αναφοράς στο 4ο Σώμα Στρατού στην Ξάνθη, όπου υπηρετούσε με το βαθμό του ανθυπασπιστή. Mε την κατάληξη του ασθενούς ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 23 άτομα.

Σημειώνεται ότι από χθες μπήκε σε καραντίνα και η κοινότητα Εχίνου του δήμου Μύκης στην Ξάνθη. Η έκτακτη κατάσταση θα ισχύσει για δύο εβδομάδες, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή της.

Την τετάρτη ανακοινώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ο πρώτος νεκρός στην περιοχή, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο, και 22ο θύμα του κορονοϊού στη χώρα.  Στην περιοχή της Ξάνθης έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ανακοινώθηκαν ακόμα 78 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας το σύνολο των διεγνωσμένων κρουσμάτων από την αρχή της επιδημίας στα 821, από τα οποία νοσηλεύονται τα 134, εκ των οποίων 53 είναι διασωληνωμένα.


 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα