Στην Αθήνα από σήμερα για διήμερη επίσκεψη ο Π. Μοσκοβισί

Στην Αθήνα από σήμερα για διήμερη επίσκεψη ο Π. Μοσκοβισί

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα για διήμερη επίσκεψη ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί.

«Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Επίτροπος Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Θα συναντήσει επίσης τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά. Τέλος, ο κ. Μοσκοβισί θα συμμετάσχει σε ανταλλαγή απόψεων με Έλληνες βουλευτές.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Π. Μοσκοβισί την Τρίτη

Στις 9:45 το πρωί ο Π. Μοσκοβισί θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση.

Θα ακολουθήσει, στις 11:30, ομιλία του κ. Μοσκοβισί στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».