Στ. Πέτσας: Δεν προβλέπεται χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό

Στ. Πέτσας: Δεν προβλέπεται χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό

Επιπλέον μέτρα, εάν αυξηθούν τα κρούσματα, προανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν προβλέπεται χαλάρωση όσον αφορά το πλέγμα των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «χαλάρωση των μέτρων δεν προβλέπεται, να είμαστε ξεκάθαροι», επισημαίνοντας ότι όσο χαλάει ο καιρός τόσο περισσότεροι θα κλείνονται σε κλειστούς χώρους.

Σχετικά με την πορεία της χώρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση συγκριτικά με τις άλλες χώρες.

«Στην Ελλάδα εξακολουθούμε να είμαστε σε καλύτερη σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως για την αύξηση των κρουσμάτων ευθύνονται οι νεαρές ηλικίες που «επέστρεψαν σε μια κανονικότητα προ κορονοϊού».

Παράλληλα, ανέφερε ότι τα στοιχεία των τελευταίων ημερών δείχνουν πως δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, τα οποία έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλότερο σημείο από τα 400-500 που ήταν παλαιότερα.

«Δεν είδαμε τετραψήφια νούμερα και για μια ακόμα φορά θα ζητήσω από τους πολίτες να ακολουθούν τα υφιστάμενα μέτρα», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.