Ρουβίκωνας για Γ. Καλαϊτζίδη: «Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά»

Ρουβίκωνας για Γ. Καλαϊτζίδη: «Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά»

Την αλληλεγγύη τους στον Γιώργο Καλαϊτζίδη, ο οποίος δικάζεται τη Δευτέρα 29/7, εξέφρασε ο Ρουβίκωνας, με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου απειλώντας ότι θα συνεχίσουν «πιο αποφασιστικά αυτό που κάνουμε πάντα»

«Για άλλη μια φορά ένα μέλος μας συλλαμβάνεται για ανάρτηση του στα social media. Είναι μια συνηθισμένη πρακτική των διωκτικών αρχών εδώ και κάποια χρόνια για να αντιμετωπίσουν την συλλογικότητά μας. Μην αυταπατάται όμως κανείς» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο του Ρουβίκωνα από όπου εξαπολύονται και απειλές: «Εμείς από την μεριά μας θα συνεχίσουμε πιο αφοσιωμένα, πιο αποφασιστικά αυτό που κάνουμε από πάντα. Να θυμίζουμε στην τάξη μας την κρυμμένη της δύναμη, να την καλούμε να μετρηθεί με τους εχθρούς της».

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε κείμενο που ανέβηκε στο Facebook από άλλο προφίλ, αλλά με την υπογραφή του, ανέφερε πως η επίθεση στο ΣΕΒ ήταν μία από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει και απείλησε πως θα επιτεθούν ξανά, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει την «μηδενική ανοχή» όπως έχει τονίσει, για τέτοια φαινόμενα.

Σημειώνεται ότι ο Γ. Καλαϊτζίδης συνελήφθη για ηθική αυτουργία για την επίθεση με μπογιές στον ΣΕΒ και για προτροπή σε παράνομες πράξεις.