Προπηλάκισαν τον πνευνομονολόγο Θ. Βασιλακόπουλο

Προπηλάκισαν τον πνευνομονολόγο Θ. Βασιλακόπουλο

Επίθεση δέχθηκε ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος επειδή ρώτησε τους ιδιοκτήτες ταβέρνας γιατί δεν κάνουν ελέγχους στους πελάτες τους ως προς το αν έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού! 

Το περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα στα Μετέωρα, όπου έτρωγαν ο γιατρός με παρέα συναδέλφων του, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο συνεδρίου στην Καλαμπάκα για το άσθμα. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει στο Liberal ο ιδιος ο πνευμονολόγος, συνάδελφός του, όταν είδε ότι ουδείς από τους πελάτες στο εσωτερικό της ταβέρνας ελέγχεται ως προς το αν φέρει πιστοποιητικό εμβολιασμού, απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες, ρωτώντας τους για ποιό λόγο δεν συμμορφώνονται με το νόμο. Τότε, εκείνοι, όπως καταγγέλλει ο γιατρός, επιτέθηκαν εναντίον του, όπως και του συναδέλφου του, τους προπηλάκισαν, και τους ζήτησαν να φύγουν. Ο κ. Βασιλακόπουλος πρόκειται να υποβάλει μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Ο ίδιος έχει καταγγείλει ότι εξαιτίας των θέσεων που έχει εκφράσει δημοσίως δέχεται συχνά απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς από αντιεμβολιαστές. «Δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια την γραμματέα μου και βρίζουν. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια», είχε αναφέρει παλαιότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.