Προκλητικός Π. Πολάκης: «Διαφημίζει» γλέντι εν μέσω καραντίνας

Προκλητικός Π. Πολάκης: «Διαφημίζει» γλέντι εν μέσω καραντίνας

Προκλητικός εμφανίζεται για ακόμη μια φορά ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος εν μέσω καραντίνας στήνει γλέντια με φίλους του αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες εμφανίζεται σε φιλικό σπίτι τρώγοντας και διασκεδάζοντας μετά από δύο χειρουργεία χωρίς τη χρήση μάσκας και αποστάσεις.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .
«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»
Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!»

Σημειώνεται ότι αργότερα, στα πλαίσια και της στήριξης που του παρείχε ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ο Παύλος Πολάκης επεξεργάστηκε την ανάρτησή του προσθέτοντας το εξής υστερόγραφο:

«ΥΓ .Επειδη ειδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχατου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτακη για την πανδημία ,ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορωναιο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)

ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!»

ΝΔ: Ο Π. Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν στην καραντίνα - Να τον διαγράψει άμεσα ο Τσίπρας

Την άμεση διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Νέα Δημοκρατία από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά τις φωτογραφίες από γλέντι εν μέσω περιοριστικών μέτρων που δημοσίευσε ο πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας, παρακινώντας «τους πολίτες να παρανομούν».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι «ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν».

Όπως συμπληρώνει το κυβερνών κόμμα, «αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».