Πώς έπεσε ο Γ. Κατρούγκαλος την ώρα που έπαιζε μπάντμιντον

Πώς έπεσε ο Γ. Κατρούγκαλος την ώρα που έπαιζε μπάντμιντον

Τον τραυματισμό του πρώην υπουργού Εργασίας και Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος συμμετείχε σε αγώνα μπάντμιντον, στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Κατάρ, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ 3. Αργότερα, σε μήνυμά του στο twitter ο βουλευτής του Σύριζα είπε: «Δεν άκουσα τον Τσώρτσιλ!»

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Κατρούγκαλος φαίνεται να παραπατάει και να πέφτει με την πλάτη προς τα πίσω, στο δάπεδο. Από την πτώση ο πρώην υπουργός τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Λίγο αργότερα με ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος ανέφερε τα εξής: «Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας».

Και εν συνεχεία με δεύτερο twitter πρόσθεσε: «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται... Δεν τον άκουσα».