Παραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαία ανάρτηση

Παραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαία ανάρτηση

Την αναστολή της κομματικής του ταυτότητας ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα κ. Ηλίας Γρηγόρης μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση με τις χυδαίες εκφράσεις του κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και του διακεκριμένου λοιμωξιολόγου κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα ο κ. Γρηγόρης έκανε λόγο για παρορμητικές και αδόκιμες εκφράσεις που χρησιμοποίησε μεταξύ φίλων του στο facebook και σημείωσε ότι ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γρηγόρη:

"Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. 

Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.

Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να ανλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. 

 Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό".

Νωρίτερα,η ΝΔ καλούσε  τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση  αναφορικά με τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του Facebook το στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας του να διαγράψει τον Η. Γρηγόρη, καθώς «αν δεν το κάνει σημαίνει ότι υιοθετεί τις χυδαιότητές του».