8ος χρόνος, ημέρα 2392η
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

ΠΑΓΝΗ: Επ' αυτοφώρω σύλληψη γιατρού με «φακελάκι» ανά χείρας

ΠΑΓΝΗ: Επ' αυτοφώρω σύλληψη γιατρού με «φακελάκι» ανά χείρας

Γιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) πιάστηκε σήμερα επ'' αυτοφώρω με «φακελάκι», κατόπιν καταγγελίας ασθενούς. Ο συλληφθείς γιατρός πρόκειται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Ο γιατρός με επιτελική θέση στο ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με το cretalive.gr είχε ζητήσει από ασθενή του αρχικά μια αμοιβή της τάξης των 2.000 ευρώ προκειμένου να τον χειρουργήσει. Σύμφωνα δε με την καταγγελία του ίδιου του ασθενούς ο γιατρός εν συνεχεία αύξησε το ποσό που ζητούσε να λάβει σε «φακελάκι». 

Ο ασθενής μη μπορώντας να ανταποκριθεί και τελώντας σε απόγνωση απευθύνθηκε στην αστυνομία, προβαίνοντας σε γραπτή επώνυμη καταγγελία. Κατόπιν τούτου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου προσημείωσαν 400 ευρώ σε χαρτονομίσματα και αφότου πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση ο γιατρός συνελήφθη.

Εν συνεχεία ο γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου παραμένει υπό κράτηση, ενώ εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με βάση την αυτόφωρη διαδικασία.