8ος χρόνος, ημέρα 2437η
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022

ΟΠΑΠ Game Time για την Κυριακή των ντέρμπι

ΟΠΑΠ Game Time για την Κυριακή των ντέρμπι

Στον ρυθμό των ντέρμπι της Super League και της La Liga είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένη την Ανδριάνα Δελακά, χειρουργό οδοντίατρο και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Η Ανδριάνα Δελακά αναλύει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (Κυριακή, στις 19:30). Αναφέρεται στην αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ, μετά την έλευση του νέου υπηρεσιακού προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου και την πολύ καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι των δικεφάλων.

Σχολιάζει επίσης το κρίσιμο παιχνίδι, στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, στις 19:00) και το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (Κυριακή, στις 22:00).

Τέλος, τονίζει τον σημαντικό ρόλο των «Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ», που στηρίζουν 18.000 αθλητές και γονείς/κηδεμόνες των 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.