8ος χρόνος, ημέρα 2270η
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Οικονόμου: O κ. Τσίπρας υπονομεύει την δημόσια υγεία, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια

Οικονόμου: O κ. Τσίπρας υπονομεύει την δημόσια υγεία, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια

«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να κατανοήσει ότι έτσι υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Οικονόμου παραθέτει δύο δηλώσεις του κ. Τσίπρα σχολιάζοντας ότι «από το μένος του απέναντι στον πρωθυπουργό και την εμμονή του να κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει».

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα:

Δήλωση του κ. Τσίπρα στις 28 Ιουλίου, όταν είχε αναγγελθεί το freedom pass ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων: «Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται».

Δήλωση του κ. Τσίπρα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό των άνω των 60 που κινδυνεύουν περισσότερο: «Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνει ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση».