Οδ. Αθανασίου: Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων

Οδ. Αθανασίου: Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων

«Το έργο του Ελληνικού, γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»! δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development κ. Οδυσσέας Αθανασίου μετά το πέρας της επιτυχημένης έκδοσης του ομολόγου των 320 εκατ. ευρώ από τον όμιλο.

Θυμίζουμε πως οι προσφορές ανήλθαν σε 618,3 εκατ. ευρώ, επίδοση που μεταφράζεται σε υπερκάλυψη 1,93 φορές, ενώ το επιτόκιο ορίστηκε στο κάτω όριο, ήτοι στο 3,40%.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Οδυσσέα Αθανασίου, έχει ως εξής:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, όχι μόνο για τη σημαντική υπερκάλυψη του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 320 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα περισσότερο για το ότι επετεύχθη μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε Ελληνικό Ομόλογο.

Η έκδοση αυτή έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες Έλληνες να συμμετέχουν στο έργο του Ελληνικού, το μοναδικό αυτό έργο εθνικής σημασίας, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρεία μας, που μόλις λίγους μήνες πριν εκφράστηκε και με την συμμετοχή τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 650 εκατ. ευρώ. Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»