Ο Ρουβίκωνας έκανε έλεγχο σε αστυνομικούς για εξακρίβωση στοιχείων

Ο Ρουβίκωνας έκανε έλεγχο σε αστυνομικούς για εξακρίβωση στοιχείων

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν μέλη του Ρουβίκωνα προχώρησαν σε έλεγχο δύο ατόμων τα οποία, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ήταν αστυνομικοί.

Σε ανάρτησή τους σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι οι ως αστυνομικοί βρίσκονταν έξω από το σπίτι μέλους της οργάνωσης, ενώ έχουν «ανεβάσει» και σχετικό βίντεο. 

Μάλιστα στην ανάρτησή τους τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστήριξαν στην ανάρτησή τους ότι «μετά από μια άγονη παράθεση δικαιολογιών, κι αφού άρχισε να γίνεται φανερό το μάταιο των προσπαθειών τους, ένας από αυτούς (σ.σ. αστυνομικοί) έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα».

Αναλυτικά τα μέλη του Ρουβίκωνα ισχυρίζονται τα εξής: 

«Σήμερα το πρωί, σύντροφός μας στην περιοχή του Ζωγράφου, μας ειδοποίησε για την επίμονη και ύποπτη παρουσία δύο ατόμων σε παπί κάτω απο το σπίτι του. Μέλη μας έσπευσαν άμεσα στον χώρο και μετά απο λίγο τα δύο αυτά άτομα εντοπίστηκαν και περικυκλώθηκαν. Στην αρχή παρίσταναν τους άσχετους επικαλούμενοι διάφορες αντικρουώμενες δικαιολογίες για την παρουσία τους. Τα μέλη μας έδειξαν αυτοσυγκράτηση στην οποία βοήθησε και το γεγονός ότι τα δύο αυτά άτομα δεν έφεραν φασιστικά σύμβολα ούτε αντέδρασαν βίαια κάνοντας μας να υποθέσουμε απο τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι μάλλον πρόκειται για ασφαλίτες. Μετά απο μια άγονη παράθεση δικαιολογιών, κι αφού άρχισε να γίνεται φανερό το μάταιο των προσπαθειών τους, ένας απο αυτούς έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα».