Ο Π. Χρηστίδης για την συμφωνία με την πΓΔΜ:  Έχουμε μια δικέφαλη κυβέρνηση

Ο Π. Χρηστίδης για την συμφωνία με την πΓΔΜ: Έχουμε μια δικέφαλη κυβέρνηση

«Έχουμε μία δικέφαλη κυβέρνηση. Ο κ. Καμμένος πενθούσε την ημέρα που ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την πΓΔΜ.

«Πρέπει να δούμε τι παράγει η υπογραφή του κ. Τσίπρα στη συμφωνία αυτή, τι συνέπειες θα έχουμε και τι αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, ωστόσο, στελέχη της κυβέρνησης από την πλευρά των ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι δεν έχει η κυβέρνηση τη νομιμοποίηση για το ζήτημα του Σκοπιανού, που όμως αύριο θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο κ. Καμμένος χθες παρακάλαγε να μην περάσει από την άλλη πλευρά. Ο γνωστός στο "είπα-ξείπα" χωρίς τσίπα κ. Καμμένος. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει» πρόσθεσε ο Π. Χρηστίδης.

Εξηγώντας τη στάση του ΚΙΝΑΛ ο κ. Χρηστίδης είπε πως είναι «υπέρ της λύσης, αλλά όχι οποιασδήποτε λύσης. Θέλουμε να γίνει με όρους εξυπηρέτησης των εθνικών μας συμφερόντων γιατί αναγνωρίζουμε ότι πάντα ο κίνδυνος είναι εξ Ανατολών. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία οριστική λύση, αλλά μία συμφωνία με ερωτηματικά και αστερίσκους.

Ο Π. Χρηστίδης σημείωσε ότι η συμφωνία πρέπει να έρθει στη Βουλή. «Δεν χρειάζεται κανένας να βιάζεται να προκαταβάλει τη θέση του Κινήματος Αλλαγής. Έχουμε άποψη, αλλά δεν έχουμε δει την τελική συμφωνία. Δεν μπορεί κανείς να εμπιστεύεται τα λόγια του κ. Τσίπρα, ο οποίος όποτε έχει δηλώσει ότι έχουμε καλή συμφωνία έχουμε χρεωθεί με πάρα πολλά δισεκατομμύρια» επισήμανε.