O Δήμος Σαρωνικού βράβευσε τους νέους φοιτητές

O Δήμος Σαρωνικού βράβευσε τους νέους φοιτητές

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Σαρωνικού βράβευσε σε ειδική εκδήλωση τους αποφοίτους σχολείων του Δήμου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Τιμητικό έπαινο έλαβαν φέτος 165 επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι ήταν πλαισιωμένοι από τις οικογένειες, τους φίλους και τους καθηγητές τους, αλλά και από πολυάριθμους εκπροσώπους φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης εννέα αθλητές του Α.Σ. Κερατέα – Λαγονήσι, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις στα αθλήματα kick boxing και tae-kwo-do τη χρονιά που πέρασε, όπως επίσης και ο προπονητής τους κ. Θωμάς Φρήκης.

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, αναφέρθηκε στο σκοπό της συγκεκριμένης εκδήλωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «απόψε το Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού είναι ένα θησαυροφυλάκιο μέσα στο οποίο φυλάσσονται διαμάντια. Αυτά τα «διαμάντια» είστε εσείς, οι επιτυχόντες μαθητές. Η επιβράβευση νέων ανθρώπων, που κατάφεραν με την προσπάθειά τους να πετύχουν σημαντικούς στόχους, είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθούμε τη χρονιά που έρχεται. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, καλή σταδιοδρομία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.»

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, καθώς και από τον Πρόεδρο κ. Χάρη Κυνηγαλάκη και την Αντιπρόεδρο κα Νανά Καρναμπάκου από την πλευρά της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Σαρωνικού.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του Σύγχρονου Ωδείου Τέχνης, ενώ στον εξωτερικό χώρο του Αμφιθεάτρου προσφέρθηκαν εορταστικά κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.

Παρόντες στην εκδήλωση βράβευσης ήταν, μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Αττικής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Βλάχος, ο πρώην Βουλευτής Αττικής της Ν.Δ, κ. Νίκος Καντερές, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Σμέρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Μαίρη Κόλλια, ο Αντιδήμαρχος, κ. Σταμάτης Γκίνης, ο Πρόεδρος της Α'βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ηλίας Μπουκοβάλας.

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Ζεκάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ανδρέας Κωνσταντέλλος και Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Καλυβίων κ. Γεράσιμος Κολαξής, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνα Μπουλαμάτση και Μάρθα Συριανάκη, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Ευάγγελος Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού κ. Βασίλης Κεσίδης, ο Πολιτευτής με την «Ελληνική Λύση» κ. Σταύρος Πετρόπουλος, ο τέως Αντινομάρχης κ. Νίκος Πέππας, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, Διευθυντές Σχολείων και πολυάριθμοι δημότες.