Ο Αδ. Γεωργιάδης απαντά στην Ε. Ακρίτα

Ο Αδ. Γεωργιάδης απαντά στην Ε. Ακρίτα

Νέα απάντηση στην Έλενα Ακρίτα δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας ανάρτησή της που αναφέρεται στον ίδιο και τη σύζυγό του, τονίζοντας ωστόσο ότι «η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από "αλλά"».

Όπως αναφέρει ο Αδ. Γεωργιάδης, η κα Ακρίτα είναι «ένας ευφυής άνθρωπος με δυνατή πένα, όπως εκείνη μπορεί να το κάνει και με μεγαλύτερη επιτυχία ενίοτε και τότε μπορεί και να μου είναι και χρήσιμη, κάνοντας με να αντιλαμβάνομαι που μπορεί να έχω κάνει λάθος.

Η κα Ακρίτα όμως δεν έχει α) κανένα δικαίωμα από αντιπάθεια σε μένα και στην παράταξη που εκπροσωπώ να «επιτίθεται» σε μέλη της οικογενείας μου και β) να ανεβάζει ψεύτικες ειδήσεις, φωτογραφίες κλπ ως αληθινές».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες τρολς του διαδικτύου έβαλαν στόχο τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, διακινώντας fake news για μια ανάρτηση που τη φέρει να δηλώνει ότι ακολούθησε ένα οικονομικό προγραμματισμό και ως οικογένεια πέρασαν 7 ημέρες με 38,40 ευρώ και μάλιστα μαζί με το σούπερ μάρκετ. Τη συγκεκριμένη «είδηση» αναπαρήγαγαν και επώνυμοι όπως η Έλενα Ακρίτα. «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα» είχε αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη: