Νέες απειλές Ρουβίκωνα στην AV: «Μια εβδομάδα διορία να φύγετε»

Νέες απειλές Ρουβίκωνα στην AV: «Μια εβδομάδα διορία να φύγετε»

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice, όπου ομάδα μελών του Ρουβίκωνα κατέστρεψαν με βαριοπούλες τα γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και απείλησαν τους εργαζόμενους, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης απειλεί εκ νέου ανοιχτά μέσω facebook και δίνει διορία μιας εβδομάδας για να φύγει από την Χαριλάου Τρικούπη όπου βρίσκονται τα γραφεία της. 

Λειτουργώντας ως εκπρόσωπος του κράτους των Εξαρχείων το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί ευθέως. Και  προειδοποιεί την ιδιοκτησία και τους εργαζόμενους στους οποίους δίνει και συγκεκριμένη ημερομηνία για να απομακρυνθούν.

Το ηγετικό στέλεχος είναι ξεκάθαρο, αφού κάτω από την «διορία» της μιας εβδομάδας έχει φροντίσει να αναρτήσει και το βίντεο από την φασιστική επίθεση στα γραφεία μιας εφημερίδας καταπατώντας κάθε δικαίωμα λόγου και κυρίως την ελευθεροτυπία.

Με το κράτος να παρακολουθεί και την απερχόμενη  κυβέρνηση επί σειρά ετών να ομιλεί περί «ακτιβισμού» λίγο πριν τις εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια τρομοκράτησης του Τύπου με ευθείς βολές και ανοιχτές απειλές.

Δείτε την ανάρτηση:

e