Ν. Παππάς: «Μέρα δικαίωσης» η σημερινή - Α.Τσίπρας: Άνθρακες ο θησαυρός

Ν. Παππάς: «Μέρα δικαίωσης» η σημερινή - Α.Τσίπρας: Άνθρακες ο θησαυρός

Ως «μια μέρα δικαίωσης» χαρακτήρισε με δηλώσεις του, σύμφωνα με το ΑΠΕ, τη σημερινή ημέρα ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς μετά τη γνωστοποίηση της πρότασης παραπομπής του για παράβαση των υπουργικών καθηκόντων του επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «μέσα σε μόλις 2,5 μήνες και για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία, η πλειοψηφία μιας προανακριτικής επιτροπής, οι ίδιοι οι κατήγοροι ανακαλούν τον πυρήνα του κατηγορητηρίου» και εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «ήρθαν προφανώς σε σφοδρή σύγκρουση με τα γεγονότα και την πραγματικότητα και έκαναν όπισθεν ολοταχώς»

Αλ. Τσίπρας: Άνθρακες ο θησαυρός

«Η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας το πόρισμα της προανακριτικής.

«Άνθρακες ο θησαυρός», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για το Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - μέλη της προανακριτικής επιτροπής στο πόρισμά τους υποστηρίζουν ότι «καμία απολύτως αξιόποινη πράξη δεν τελέστηκε κατά τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, ούτε καν σε επίπεδο ενδείξεων».