Μπρος, πίσω ο Ρουβίκωνας: Διαψεύδει Μαξίμου για τον ΔΟΛ και μετά κατεβάζει την ανάρτηση

Μπρος, πίσω ο Ρουβίκωνας: Διαψεύδει Μαξίμου για τον ΔΟΛ και μετά κατεβάζει την ανάρτηση

Αδειάζει το Μέγαρο Μαξίμου ο Ρουβίκωνας για την επίθεση στο κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου με μπογιές και λοστούς αρνούμενος με ανακοίνωσή του ότι είναι πίσω από αυτήν την ενέργεια, όπως ανέφερε με non paper το Μαξίμου απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως μεταδίδει το eleftherostypos.gr, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν σε κείμενό τους ότι: "Ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει πάντα, άμεσα, την ευθύνη των ενεργειών του, αυτό αν μη τι άλλο το έχουμε αποδείξει και στον πιο κακόπιστο (…) Όχι μόνο δεν είχαμε αναλάβει κάποια ευθύνη (σ.σ. στον ΔΟΛ) αλλά την είχαν αναλάβει άλλοι αγωνιστές με κείμενό τους στο Indymedia".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, είχε αναρτηθεί στη γνωστή ιστοσελίδα των αντιεξουσιαστών, Indymedia, στις 15:25 την Κυριακή, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, χωρίς καμιά εξήγηση η ανάρτηση εξαφανίστηκε. 

Για το non paper του Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναπληρωτής τομεάρχης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει πως το Μαξίμου γνώριζε για Ρουβίκωνα χωρίς να έχει προηγηθεί ανάληψη ευθύνης από την συγκεκριμένη ομάδα.