Μήνυμα Μπουρλά στο twitter: Σημαντικό βήμα το εμβόλιο - Φοράτε μάσκες

Μήνυμα Μπουρλά στο twitter: Σημαντικό βήμα το εμβόλιο - Φοράτε μάσκες

Μήνυμα στους πολίτες να φορούν μάσκες τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των επιστημόνων έστειλε, μέσω twitter, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλμπέρ Μπουρλά, τονίζοντας ότι ενδεχόμενη έγκριση του εμβολίου της εταιρείας αποτελεί ένα σημαντικό παγκόσμιο βήμα αλλά όχι το μοναδικό. 

Ειδικότερα, ο κ. Μπουρλά, ο οποίος χθες ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο της εταιρείας του είναι κατά 90% αποτελεσματικό. γράφει στην ανάρτησή του: 

«Το εμβόλιο μας κατά του Covid-19, εάν εγκριθεί, θα είναι ένα σημαντικό μέρος των παγκόσμιων, εθνικών και κρατικών προγραμμάτων πρόληψης, αλλά, όχι το μόνο. Όλοι πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των τοπικών αρχών υγείας - και σας παρακαλώ θυμηθείτε να φοράτε τις μάσκες σας».

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον έλληνα CEO της Pfizer

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπουρλά, κατά την οποία τον συνεχάρη για την ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου στη μάχη κατά του κορονοϊού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του εμβολίου.

«Είχα την χαρά να μιλήσω με τον Αλμπέρ Μπουρλά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, για να τον συγχαρώ για τα αποτελέσματα των δοκιμών του εμβολίου και για την ολοκλήρωση της σύμβασης με την ΕΕ για την παράδοση του εμβολίου το συντομότερο δυνατό"», έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στα αγγλικά.