Μετά τη σκευωρία της Novartis η νέα επιχείρηση λάσπης

Μετά τη σκευωρία της Novartis η νέα επιχείρηση λάσπης

Το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από τη σύσταση του ελληνικού κράτους» πνίγηκε στα απόνερα της σκευωρίας που στήθηκε, πτυχές της οποίας βρίσκονται στη δικαιοσύνη. Σειρά τώρα παίρνει ο βρώμικος πόλεμος που στήνεται μέσα από τα σόσιαλ μίντια αλλά και μέσων ενημέρωσης φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δύο αναρτήσεις του Κ. Βαξεβάνη στο twitter έρχονται να δείξουν πως η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει την πολιτική ζωή του τόπου σε βούρκο, μη ορρωδώντας προ ουδενός, βάζοντας μπροστά ακόμη και το μείζονος σημασίας θέμα των βιασμών και δη των βιασμών ανηλίκων.

Με υπονοούμενα αλλά και αναφορές που παραπέμπουν ακόμη και σε εμπλοκή του Μαξίμου και με αήθης αναρτήσεις που αγγίζουν τον πρωθυπουργό επιχειρείται να δημιουργηθεί ένα κλίμα για να δυναμιτίσει την κοινωνία πατώντας πάνω στα προβλήματα και τη δυσφορία την οποία έχει προκαλέσει και η πανδημία αλλά και η επικείμενη ύφεση.

Μπροστά στον στόχο της υπονόμευσης βγάζουν όλα τα όπλα και με χτυπήματα κάτω από τη μέση αναζητείται η σπίθα που θα φέρει την απαραίτητη για την πολιτική επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Τσίπρα αγανάκτηση.

Πολιτικοποιώντας και κομματικοποιώντας το ζήτημα των βιασμών και των κακοποιήσεων, βλέποντας ως ευκαιρία τις αποκαλύψεις για τα ανήλικα δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο όπως αυτό είχε και στο παρελθόν αποκαλυφθεί μέσα από τις κρεμάλες του συντάγματος.

Κυρίως όμως μέσα από την σκευωρία που στήθηκε κατά πολιτικών αντιπάλων τους οποίους έριξαν βορά στα «θηρία» αδιαφορώντας για το χτύπημα σε βάρος τους. Χωρίς στοιχεία, χωρίς καν ενδείξεις, όπως πράττουν και τώρα επικαλούμενοι εμπλοκή ακόμη και του Μαξίμου στις υποθέσεις που αφορούν ανήλικους μετανάστες.

Οι αήθεις αναφορές πατούν πάνω στη προσπάθεια που ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί συγκάλυψης δείχνοντας με το δάχτυλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως έπραξε κατ’ επανάληψη ως αντιπολίτευση μετέπειτα ως κυβέρνηση και τώρα από τη θέση ενός θεσμού τον ρόλο του οποίου υπηρετεί μόνο με γνώμονα την επανάκτηση της εξουσίας αλλά και την δημιουργία «τειχών προστασίας» έναντι εξελίξεων που αφορούν υποθέσεις της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση η αναφορά της Ν.Δ. σχετικά με τις αναρτήσεις του Κώστα Βαξεβάνη και τη στάση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει να εδράζεται στις στενές σχέσεις με τον συνδαιτυμόνα κορυφαίων στελεχών, εκ των στενότερων συνεργατών του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης.

Σημειώνεται πως νωρίτερα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με παράθεση δυο φωτογραφιών από τις αναρτήσεις του Κ. Βαξεβάνη για το θέμα:

«Ερωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας.»