Μεγάλη φωτιά σε συνεργείο οχημάτων στον Γέρακα

Μεγάλη φωτιά σε συνεργείο οχημάτων στον Γέρακα

Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το βράδυ η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο ισόγειο κτιρίου στον Γέρακα, στην βορειοανατολική Αττική, όπου στεγάζεται συνεργείο αυτοκινήτων. Εξαιτίας των αποθηκευμένων υλικών σημειώθηκαν και αρκετές μικροεκρήξεις.

Πλέον, λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ ετέθη υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε συνεργείο αυτοκινήτων επί της οδού Κλεισθένους 62. Στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το συνεργείο. Αυτή την ώρα επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ νωρίτερα επιχείρησαν ισχυρότερες δυνάμεις με 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Σημειώνεται πως πάνω από το συνεργείο υπάρχει ακόμα ένας όροφος με κατοικίες, ωστόσο από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή  τραυματίες στο ακίνητο, ωστόσο η φωτιά επεκτάθηκε και σε διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το συνεργείο.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη καθώς η φωτιά γρήγορα έλαβε μεγάλη έκταση λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται εντός του συνεργείου, ενώ την ευρύτερη περιοχή κάλυψε ένα πυκνό πέπλο μαύρου καπνού.