Με το Τera Jet και το SuperRunner Jet ζούμε το καλοκαίρι μας σε Σέριφο - Σίφνο - Μήλο
Ταξιδεύουμε μαζί!

Με το Τera Jet και το SuperRunner Jet ζούμε το καλοκαίρι μας σε Σέριφο - Σίφνο - Μήλο

Σέριφος, Σίφνος, Μήλος. Αμμουδιές, παραλίες, ακτές. Το μπλε με το λευκό δημιουργούν τον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό.

Τρία νησιά που μόλις πατήσεις το πόδι σου, ξεκινά το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι. Και φέτος αυτό το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι είναι μόλις λίγες ώρες μακριά.

Η SEAJETS, η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο, έχει φροντίσει γι’ αυτό. Οι επιλογές μας πολλές.

Είτε αποφασίσουμε μία απόδραση της τελευταίας στιγμής, είτε για τις προγραμματισμένες μας διακοπές, με TERA JET και SUPERRUNNER JET, οι βουτιές μας στο αγαπημένο μας νησί είναι μόλις λίγες ώρες μακριά. Και φτάνουμε σε αυτές πάντα με ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

Kάθε μέρα στις 9. 00 το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο, με χωρητικότητα 2000 επιβατών, δυνατότητα μεταφοράς έως και 500 οχημάτων και ταχύτητα 40 κόμβων, αναχωρεί από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Άνετα, ευρύχωρα, με πολυτέλεια και ταχύτητα, το 5άστερο TERA JET μας οδηγεί σε Σέριφο σε 2.20’, σε Σίφνο σε 2.50’ και σε Μήλος σε μόλις 3.50’.

Ταυτόχρονα για τα ίδια νησιά από Πειραιά το SUPERRUNNER JET, αναχωρεί καθημερινά στις 15.00 το μεσημέρι. Είναι το οχηματαγωγό ταχύπλοο με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων, που φτάνει στη Σέριφο σε 2.15’, στη Σίφνο σε 2.45’ και στη Μήλο σε 3.45’

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι να δούμε το πλοίο να πιάνει στο λιμάνι, να ακούσουμε το “Καλωσορίσατε στον προορισμό σας” και να πατήσουμε το πόδι μας στο αγαπημένο μας νησί, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
 

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα