Μάνος: Δεκαετής ισχύς στα ελληνικά διαβατήρια όπως σε όλες τις χώρες της ΕΕ

Μάνος: Δεκαετής ισχύς στα ελληνικά διαβατήρια όπως σε όλες τις χώρες της ΕΕ

Να επεκταθεί η ισχύς του ελληνικού διαβατηρίου στα 10 χρόνια, όπως συμβαίνει στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τα 5 που είναι σήμερα, ζητά ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ζητώ να καθιερωθεί δεκαετής ισχύς για τα Ελληνικά διαβατήρια όπως για τις άλλες πολιτισμένες χώρες της Ε.Ε. Ο αρμόδιος υπουργός δεν θα κουραστεί. Μια λέξη πρέπει να αλλάξει σε ένα Προεδρικό Διάταγμα. Περιμένω να δω αν θα αφυπνιστούν από το λήθαργο τους οι βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μάνος, ενώ παραθέτει συγκριτικό πίνακα με το τι ισχύει σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου 

«Η σημερινή ανάρτηση απευθύνεται στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και στους συμβούλους στο Μαξίμου έτσι ώστε να μη μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν…

Το ζήτημα είναι η ληστρική συμπεριφορά του Δημοσίου με τα διαβατήρια και η αδιαφορία του υπουργού κ. Θεοδωρικάκου παρά τα επανειλημμένα δημοσιεύματα μου.

Ζητώ να καθιερωθεί δεκαετής ισχύς για τα Ελληνικά διαβατήρια όπως για τις άλλες πολιτισμένες χώρες της Ε.Ε. Ο αρμόδιος υπουργός δεν θα κουραστεί. Μια λέξη πρέπει να αλλάξει σε ένα Προεδρικό Διάταγμα. Περιμένω να δω αν θα αφυπνιστούν από το λήθαργο τους οι βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης».