Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης βιοτεχνίας μετά από συμπλοκή με ληστές
Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης βιοτεχνίας μετά από συμπλοκή με ληστές

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο επιχειρηματίας η βιοτεχνία του οποίου αποτέλεσε στόχο ληστρικής επιδρομής από άγνωστους δράστες, στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, για 33χρονο (κι όχι 45χρονο όπως ανέφεραν τα πρώτα στοιχεία) ιδιοκτήτη βιοτεχνίας με είδη συσκευασίας, ο οποίος φέρει τραύματα από δάγκωμα και χτυπήματα στα πλευρά, συνέπεια της συμπλοκής που ακολούθησε, όταν στην προσπάθεια του να σταματήσει τούς δύο δράστες, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Αφού το όχημα διήνυσε απόσταση άνω των 500 μέτρων, φτάνοντας στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος βγήκε έξω απ' αυτό και παραλήφθηκε λίγο αργότερα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλα ξεκίνησαν στις 2.10 μετά το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, άγνωστος μπήκε στη βιοτεχνία και κατευθυνόμενος προς τα γραφεία άρπαξε από το ταμείο χρήματα. Έγινε όμως αντιληπτός από τον 33χρονο που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε πελάτη, με τη συνδρομή του οποίου κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει. Εκείνος όμως ξέφυγε, επιβιβάστηκε σε όχημα - όπου τον ανέμενε ο συνεργός του- και ακολούθησε η καταδίωξη και η συμπλοκή.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.