7ος χρόνος, ημέρα 2220η
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Κικίλιας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για την Ευρώπη το 2021 στα World Travel Awards

Κικίλιας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για την Ευρώπη το 2021 στα World Travel Awards

Για «πρωταθλητισμό ποιότητας και ταξιδιωτικής εμπειρίας» στον τουρισμό έκανε λόγο ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την ανακήρυξη της Ελλάδας ως τον κορυφαίο προορισμό για την Ευρώπη το 2021 στον διεθνή τουριστικό θεσμό World Travel Awards.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός: «Η Ελλάδα αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη διαχείριση της πανδημίας, τα ιατρικά και ταξιδιωτικά πρωτόκολλα. Απέδειξε στον πλανήτη ότι είναι ο ομορφότερος αλλά και ο ασφαλέστερος προορισμός. Το διεθνές αυτό βραβείο για το 2021, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι πλέον στον Τουρισμό κάνουμε πρωταθλητισμό ποιότητας και ταξιδιωτικής εμπειρίας. Η Ελλάδα θα έχει φέτος τουρισμό και τον Νοέμβριο, οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να ετοιμάζονται για ένα ισχυρό 2022».

Τα World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 για να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία στους βασικούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα είναι ένας καταξιωμένος θεσμός που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.