Κατέθεσε ο Μ. Λεμπιδάκης για την υπόθεση της απαγωγής του

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, 15:48
-A +A
Κατέθεσε ο Μ. Λεμπιδάκης για την υπόθεση της απαγωγής του

 

Με την κατάθεση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, άρχισε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η δίκη των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, στην κατάθεσή του περιέγραψε πώς βίωσε τις 186 ημέρες της κράτησής του, δίνοντας στους δικαστές στοιχεία και λεπτομέρειες για το τι συνέβη από την ημέρα της απαγωγής του, μέχρι και τη στιγμή της απελευθέρωσής του. Μίλησε για τις συνθήκες κράτησής του για τα προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και για τη συμπεριφορά των απαγωγέων του και αυτών που είχαν αναλάβει τη φύλαξή του. Η κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη έγινε με ήρεμη ψυχική διάθεση και χωρίς εντάσεις. Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκαν και οι 12 κατηγορούμενοι με τους οποίους ο επιχειρηματίας βρέθηκε για πρώτη φορά κοντά μετά την απελευθέρωσή του.

Οκτώ από αυτούς έχουν κριθεί μετά τις απολογίες τους προσωρινά κρατούμενοι και τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία στις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα