Καταθέτει αύριο στην ανακρίτρια ο Σάμπυ Μιωνής, για την υπόθεση της Novartis

Καταθέτει αύριο στην ανακρίτρια ο Σάμπυ Μιωνής, για την υπόθεση της Novartis

Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, αναμένεται να προσέλθει αύριο για να καταθέσει ο επιχειρηματίας, Σάμπυ Μιωνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μιωνής, στην κατάθεσή του θα αναφερθεί στις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis και θα επιβεβαιώσει τα όσα έχει καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβεί και σε νέες αποκαλύψεις, με νέες, άγνωστες μέχρι στιγμής, συνομιλίες.

Yπενθυμίζεται ότι ο Σάμπυ Μιωνή έχει καταγγείλει εκβιασμό από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο καθώς και ότι υπήρξαν συναντήσεις, μέχρι και στο Μαξίμου παρουσία του Νίκου Παππά. Ταυτόχρονα έχει δημοσιοποιήσει συνομιλία που είχε στην Κύπρο με τον Νίκο Παππά, την οποία κατέγραψε ο ίδιος με αντικείμενο τη στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης. Συνομιλία στην οποία εμφανίζεται ο πρώην υπουργός να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά», αφήνοντας να εννοηθεί πως γνώριζαν στην τότε κυβέρνηση για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ