Κ. Ζούλας: Ο Δ. Παπαδημούλης ίσως πήγε για... γκαζόζα

Κ. Ζούλας: Ο Δ. Παπαδημούλης ίσως πήγε για... γκαζόζα

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ την απουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, από τη σημερινή ψηφοφορία στην Ευρωβουλή για την αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικού πρόεδρου της Βενεζουέλας.

«H Ευρωβουλή αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλας. 439 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ, 88 παρών και 104 κατά. Τι έκαναν οι 3 του ΣΥΡΙΖΑ; Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα ψήφισαν "κατά"! ενώ ο σύντροφος Δημήτρης Παπαδημούλης δεν εντοπίστηκε στην αίθουσα -ίσως πήγε για γκαζόζα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Κωνσταντίνος Ζούλας.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως «νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο» της Βενεζουέλας, ζητώντας από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάνουν το ίδιο άμεσα, με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο να ψηφίζουν κατά. 

Ειδικότερα, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα, που ανήκουν στην ευρωομάδα της Αριστεράς, ψήφισαν κατά της αναγνώρισης του Γκουαϊδό.