«Πανευτυχείς» δηλώνουν οι γονείς του πάστορα Μπράνσον για την απελευθέρωσή του

«Πανευτυχείς» δηλώνουν οι γονείς του πάστορα Μπράνσον για την απελευθέρωσή του

Στο σπίτι του στη Σμύρνη έφτασε ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον, λίγη ώρα αφότου αποχώρησε από το δικαστήριο, σύμφωνα με έναν εικονολήπτη του πρακτορείου Reuters.

Μιλώντας στο Reuters, οι γονείς του δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την είδηση της αποφυλάκισής του. Η Πάμελα Μπράνσον, η μητέρα του, βρισκόταν στο σπίτι της στο Μπλακ Μάουντεν της Βόρειας Καρολίνας, όταν πληροφορήθηκε ότι ο γιος της θα αφεθεί ελεύθερος, από έναν ρεπόρτερ του πρακτορείου που της τηλεφώνησε για να την ρωτήσει πώς αισθάνεται με την απόφαση του δικαστηρίου.

"Τον άφησαν;" ρώτησε με τρεμάμενη φωνή η ηλικιωμένη γυναίκα. "Ήμασταν σε μια ολονύχτια προσευχή κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, γυρίσαμε στο σπίτι και μας πήρε ο ύπνος. Ήμασταν ξύπνιοι όλη τη νύχτα. Δόξα στον Κύριο! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Είναι υπέροχο! Σας ευχαριστώ πολύ που μας ενημερώσατε. Είμαστε τόσο χαρούμενοι", πρόσθεσε ενώ ο σύζυγός της είχε πλησιάσει στο τηλέφωνο και άκουγε τον δημοσιογράφο να διαβάζει την είδηση που είχε μεταδώσει το πρακτορείο.

"Είμαστε πανευτυχείς που ο Θεός άκουσε τις προσευχές τόσων πολλών ανθρώπων σε όλον τον κόσμο", κατέληξε η Π. Μπράνσον.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ