Η ΠΟΣΠΕΡΤ απειλεί... με κινητοποιήσεις

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απειλεί... με κινητοποιήσεις

Την απόφασή της για «κορύφωση του αγώνα» με απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ, ανακοίνωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ, αναφέροντας ζητήματα προσλήψεων, δεδουλευμένων και συλλογικών συμβάσεων.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι μετά την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου και την εξουσιοδότηση «που είχαμε κατόπιν  από  όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία  που είναι μέλη της» θα πραγματοποιηθεί πανσωματειακή συγκέντρωση-συνέλευση  την ερχόμενη τετάρτη (17/10) στις 13.00  στο studio C της  ραδιοφωνίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει, «αυτό που ζητούμε όλοι είναι λύσεις εδώ και τώρα στα προβλήματά μας κι όχι υποσχέσεις και λόγια. Θέλουμε να προστατεύσουμε το δίκιο μας και το εργασιακό μας μέλλον  σε μια ΕΡΤ  θωρακισμένη ισχυρή και ανεξάρτητη. Τίποτα δεν  μας χαρίζεται  αλλά κερδίζεται  με αγώνες. Η μαζική συμμετοχή  όλων μας σε  αυτήν την πανσωματειακή  συγκέντρωση – συνέλευση και  η  λεπτομερής ενημέρωση  που θα γίνει για  την ΚΥΑ, τις προσλήψεις, τα δεδουλευμένα της προ του μαύρου περιόδου, ΣΣΕ κ.α, είναι  οι καταλύτες  που  θα δώσουν  στις  δυναμικές  κινητοποιήσεις μας νικηφόρα  χαρακτηριστικά και λύση  στα προβλήματά μας».