7ος χρόνος, ημέρα 2226η
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Η ΟΣΥ για το εγκλωβισμένο λεωφορείο στη γέφυρα την Πέμπτη

Η ΟΣΥ για το εγκλωβισμένο λεωφορείο στη γέφυρα την Πέμπτη

Ανακοίνωση σχετικά με τον χθεσινό εγκλωβισμό Λεωφορείου λόγω μεγάλου όγκου ομβρίων υδάτων στην γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ρεύμα προς Πειραιά (στο ύψος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος") και ενώ το όχημα εκτελούσε κανονικά το δρομολόγιό του εξέδωσε η ΟΣΥ.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, «μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλος όγκος υδάτων από τα παρακείμενα έργα άρχισε να πλημμυρίζει τη γέφυρα με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα του οχήματος. Άμεσα και με ψυχραιμία ο οδηγός αποβίβασε τους επιβάτες και ενημέρωσε την Πυροσβεστική καθώς και την αρμόδια υπηρεσία της Εταιρείας».

Η ΟΣΥ επισημαίνει ότι «διαθέτει Σύστημα Παρακολούθησης των Οχημάτων, προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ υπάρχουν Συγκεκριμένες Οδηγίες μέσω Τηλεματικής σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών καθώς και για την οδηγική συμπεριφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, τις οποίες και ακολούθησε επιτυχώς ο εν λόγω οδηγός. Επιπλέον οι Οδηγίες αυτές εξειδικεύτηκαν περαιτέρω λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας».

«Βασική προτεραιότητα της Εταιρείας ήταν και είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού. Οι κακοπροαίρετες αναφορές δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία στους πολίτες, ούτε και στους εργαζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό και ευθύνη» καταλήγει η ΟΣΥ.