8ος χρόνος, ημέρα 2388η
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Γεωργιάδης: Εξετάζουμε στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των ευάλωτων

Γεωργιάδης: Εξετάζουμε στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των ευάλωτων
Φωτογραφία αρχείου

Η κυβέρνηση εξετάζει στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, δήλωσε νωρίτερα σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό είναι η διατήρηση του διαθέσιμου εισοδήματος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

«Ο πληθωρισμός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δόξα τω Θεώ στην Ελλάδα τον έχουμε σε πολύ ηπιότερη έκταση απ' ό,τι σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα παραμένει σταθερά στις τελευταίες σε πληθωρισμό χώρες της Ευρωζώνης. Σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα επηρεαζόμαστε λιγότερο από τους άλλους, και σε αυτό το λιγότερο, θα πάμε να βοηθήσουμε και τους ευάλωτους, όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Η κυβέρνηση, κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης, «αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα για συγκεκριμένη ομάδα συνανθρώπων μας από αυτό που έχει έρθει απέξω, και επειδή δεν είμαστε κλεισμένοι σε γυάλα, εργαζόμαστε να βρούμε λύση για όλους τους συμπολίτες μας».

Διαβάστε ακόμα:

Σταϊκούρας: Όλα ανοιχτά για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ