Γενική απεργία την Πέμπτη και συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως διοργανώνει η ΓΣΕΕ

Γενική απεργία την Πέμπτη και συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως διοργανώνει η ΓΣΕΕ

Γενική 24ωρη απεργία διοργανώνει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00 το πρωί, και στο μήνυμα της για την ημέρα αναφέρει ότι αντιδρά στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Επίσης, η ΓΣΕΕ αντιδρά σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.

«Για τη ΓΣΕΕ ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή. Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης και το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ