Fox News: «Η πιο κρίσιμη επιλογή αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ»

Fox News: «Η πιο κρίσιμη επιλογή αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ»

Με την ονοματολογία να δίνει και να παίρνει όσον αφορά το ποια θα γίνει η υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο υποψήφιος του κόμματος για το ανώτατο αξίωμα στη χώρα, ο Τζο Μπάιντεν, ανήγγειλε ότι θα κάνει την επιλογή του την επόμενη εβδομάδα.

"Θα διαλέξω την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και υπόσχομαι ότι θα σας ενημερώσω όταν το πράξω", είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης. 

Το θέμα σχολίασε ο γνωστός συντηρητικκς δημοσιογράφος του Fox News Τάκερ Κάρλσον ο οποίος χαρακτήρισε την επιλογή του Μπάιντεν ως "την κρισιμότερη για την ιστορία της χώρας". Με δεδομένο ότι ο πρώην αντιπρόεδρος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει στον προεδρικό θώκο για μια τετραετία αλλά και με φήμες που διακινούνται για την υγεία του, ο Κάρλσον είπε "είναι ξεκάθαρο ότι η επιλογή της αντιπροέδρου θα είναι σημαντική, αφού οποίος είναι αντιπρόεδρος μπορεί να είναι ουσιαστικά και πρόεδρος". 

Ο Τάκερ Κάρλσον ο οποίος θεωρείται ως ανερχόμενο αστέρι της συντηρητικής πτέρυγας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σχολίασε επίσης τις πιθανές υποψηφιότητες της Γερουσιαστή Καμάλα Χάρρις της Καλιφόρνια και της Βουλευτού της ίδιας πολιτείας Κάρεν Μπρας. Γνωστός για τις ακραίες πολλές φορές απόψεις του ο Κάρλσον είπε ότι η Μπρας είναι καλύτερη επιλογή από την Χάρις λέγοντας χαρακτηριστικά "είναι πιο αυθεντική από την Καμάλα".