Φιλοκυβερνητικός Τύπος κατά Καμμένου: Βλάπτει τη χώρα

Φιλοκυβερνητικός Τύπος κατά Καμμένου: Βλάπτει τη χώρα

Σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπολύει σήμερα ο φιλοκυβερνητικός τύπος τόσο για τις προτάσεις του για plan B για Σκόπια και Βαλκάνια όσο και για τις βάσεις των ΗΠΑ σε όλη την επικράτεια, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στη δυσφορία του Μέγαρου Μαξίμου κατά του κυβερνητικού εταίρου για τις χθεσινές του «πρωτοβουλίες».

«Ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα» έχει ως κεντρικό τίτλο η Εφημερίδα των Συντακτών στο πρωτοσέλιδό της προσθέτοντας ότι «Η αμερικανική κυβέρνηση αγνοεί τις προτάσεις του».

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της ΕΦ.ΣΥΝ ο Βασίλης Κικίλιας σχολίασε χαρακτηριστικά:  «Η δεδηλωμένη χάθηκε στην Ουάσινγκτον»

 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται το Έθνος που σημειώνει ότι «Βγάζει καπνούς ο Τσίπρας με τον Καμμένο» ενώ περιγράφει τις αντιδράσεις του Μαξίμου:

«Το Μαξίμου γειώνει τα σχέδια του κυβερνητικού εταίρου για το Σκοπιανό και τη σύμπραξη με την ΠΓΔΜ σε αμυντικό τόξο χωρίς αλλαγή ονομασίας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρότεινε στην Ουάσιγκτον και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα. Στην κυβέρνηση υπήρξε αιφνιδιασμός. Οι κινήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ επί της ουσίας αμφισβητούν την ακολουθούμενη πολιτική», τονίζεται στην εφημερίδα.

Αλλά και η Αυγή, στο πρωτοσέλιδό της προβάλει το σχόλιο του προέδρου της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο «η κυβερνητική πολιτική στα Βαλκάνια επιδιώκει ανοιχτή συνεργασία και όχι άξονες».